Decathlon pályázat

A sportáruház társadalmi szerepvállalásaként évente pályázatot hirdet, hogy egyik fő célkitűzése (esélyegyenlőség a sportolási élményekben) minél több helyen megvalósuljon.

Sportból a legtöbbet!

A pályázati programról

A Decathlon egyik célja, hogy a rendszeres mozgás minden ember életének része legyen, függetlenül a testi és szellemi adottságoktól. Sportból a legtöbbet! tornaterem és kültéri sportpálya felújítás pályázatukkal szeretnének ahhoz hozzájárulni, hogy az általános iskolás korú gyermekek még jobb körülmények között mozoghassanak a testnevelés órákon. 

  Az elmúlt 8 év alatt 79 sportpályát, tornatermet újítottak fel, 341 millió forint támogatást nyújtottak, 1317 beérkezett pályázatot értékeltek, 24149 diák sportolását segítették!
  Ahogy az előző években, úgy a 2023-es pályázat célja is, hogy javuljanak az iskolák sportcélú infrastrukturális körülményei, ezáltal még több gyermek sportolhasson megfelelő környezetben.

  Információk:

  Mely sportolást szolgáló infrastrukturális lehetőségekre terjed ki a pályázat?

  A pályázat alapvető célja, hogy a felújítási összeg szakszerű és hatékony
  felhasználásával az általános iskolák és/vagy hat / nyolc évfolyamos gimnáziumok rendelkezésére álló infrastrukturális lehetőségei (tornaterem, futófolyosó, tornaszoba stb., ide nem értve a tornatermi öltözőt, kültéri fitneszparkot és mászófalat) szélesedjenek, ezáltal még több gyermek sportolhasson megfelelő környezetben.

  A pályázók köre

  Magyarország területén működő általános iskolák és/vagy hat vagy nyolc évfolyamos gimnáziumok. A pályázatot az iskola nyújtja be, és az intézmény képviseletére jogosult személyek írják alá.
  A pályázaton nem vehet részt a korábbi években meghirdetett „Sportból a legtöbbet” pályázaton támogatást elnyerő oktatási intézmény.

  A pályázati anyag kötelező tartalma:

  • kitöltött pályázati adatlap, mely az általános adatokon kívül tartalmazza a felújítási tervet, a jelenlegi sportoktatás bemutatását és az iskola jelenlegi sportolási lehetőségeit bemutató színes fotókat.
  • legalább kettő árajánlat, mely az általános ajánlati pontokon kívül tartalmazza
   • az árajánlatot adó nyilatkozatát az általa elvégzendő munkára vállalt jótállás/szavatosság feltételeinek és határidejének tekintetében, továbbá
   • a kialakítandó burkolat rétegrendjét.

  A benyújtott pályázati anyagot a pályázó a benyújtást követően nem módosíthatja.

  Maximális támogatási össeg: 8 500 000 Ft

   

  Határidő: 2023. 03. 13.

  További információk, pályázati és más letölthető anyagok itt érhetőek el:

  Már több sikeresen megvalósult projektben vettünk részt. Kérjen ingyenes árajánlatunkat!

  "

  Kapcsolat

  3B Line Europe Kft.

  Címünk: 1106 Budapest, Jászberényi út 47/b.

  +36 70 932 4681

  kivitelezes@3bline.hu